• 1402/12/11 - 16:37
  • - تعداد بازدید: 325
  • - تعداد بازدیدکننده: 322
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان برگزار شد؛

کنفرانس علمی یک روزه مراقبت از کودک بد حال و درمان شوک

روز پنجشنبه کنفرانس علمی یک روزه مراقبت از کودک بد حال و درمان شوک با گروه هدف پزشکان و پرستاران در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان برگزار شد.

این کنفرانس علمی یک روزه که زیر نظر مرکز آموزش مداوم بندرعباس برگزار شد پذیرای پزشکان و پرستارانی از سراسر استان بود.

در این کنفرانس علمی موضوعاتی مانند تازه های احیاء اطفال، آسپیراسیون جسم خارجی، دارو های مورد استفاده در احیا، آریتمی های قلبی، فشردن قلبی، درمان با دی سی شوک و درمان ادم در کودک بدحال ارائه شد.

این کنفرانس علمی با تدریس پزشکان فلوشیپ مراقبت های ویژه کودکان؛ دکتر غلامرضا خادمی، دکتر مریم ناصری و دکتر مجید سزاوار و همچنین دکتر سعید هاشمی، فوق تخصص بیماری های ریه کودکان انجام شد.

موضوعات تئوری ارائه شده در این کنفرانس علمی، عصر پنجشنبه به صورت کارگاه عملی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ع) ارائه شدند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 10797
فائزه فیروزآبادی
خبرنگار

فائزه فیروزآبادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید