• 1403/09/27 - 11:57
  • - تعداد بازدید: 124
  • - تعداد بازدیدکننده: 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بازدید نماینده مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس:

تأکید بر ترویج فعالیت‌های قرآنی در مراکز درمانی

نماینده مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت از بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بازدید کرد.

هدف اصلی این بازدید، که با حضور مدیر فرهنگی و رئیس اداره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شد، ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی در سطح مراکز درمانی و تشویق کارکنان شاغل در این مراکز به ثبت‌نام در بیست و نهمین جشنواره کشوری قرآن و عترت وزارت بهداشت بود.

 

نماینده مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در این بازدید بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی در محیط‌های درمانی تأکید کرد و گفت: بیمارستان‌ها و مراکز درمانی باید به عنوان مراکز معنوی و فرهنگی نیز شناخته شوند و فعالیت‌های قرآنی در کنار خدمات درمانی به بیماران، می‌تواند روحیه‌ای تازه و امیدبخش در میان کارکنان و بیماران ایجاد کند.

 

وی افزود: این جشنواره فرصتی برای کارکنان بیمارستان‌ها است تا در عرصه‌های مختلف قرآنی و دینی به رقابت بپردازند و استعداد های خود را در این حوزه‌ها نشان دهند.

 

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر رویا جهانگیری، در این بازدید با اشاره به اهمیت فعالیت‌های قرآنی در مراکز درمانی، اعلام کرد که دانشگاه آماده است تا با همکاری بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، اقدامات لازم را برای اطلاع‌رسانی و تسهیل فرایند ثبت‌نام در جشنواره فراهم کند.

 

رئیس اداره فرهنگی دانشگاه، سمانه امیدی، نیز بر لزوم برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارکنان بیمارستان‌ها در زمینه‌های قرآنی و فرهنگی تأکید و اظهار امیدواری کرد که با همکاری بیشتر، شاهد مشارکت گسترده‌تری در این جشنواره باشیم.

 

این بازدید در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی در مراکز درمانی و ارتقای سطح معنوی کارکنان شاغل در بیمارستان‌ها انجام شد و مسئولان حاضر بر اهمیت هم‌افزایی در راستای تحقق این اهداف فرهنگی تأکید کردند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار مهم
  • کد خبر : 17233

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید